Valborgsdans på Old Bell!

image9

Varmt välkommen!

Mia Lexie - Tina Turner Tribute - Greatest Hits Non Stop!

image8

Varmt välkommen!
 
https://www.mixcloud.com/DJFaiton/mia-lexie-tina-turner-medley/
 

Aktuella singlar

Eagles var nyligen i Sverige för ett par utsålda konserter då de också tilldelades platinaskivor för sitt senaste dubbelalbum Long Road Out Of Eden. Glenn Frey och Don Henley ligger också bakom den nu aktuella singeln med balladen What Do I Do With My Heart.

Danger Mouse och Cee-Lo är tillbaka med ett nytt album under namnet Gnarls Barkley, med Odd Couple har de återigen lyckats med sin smittsamma dansanta popmusik. Andra singel från albumet är den studsiga Going On.

Med sin nya singel 4 Minutes, har Madonna återigen kopplat grepp om världens spellistor och dansgolv, den här gången i sällskap av Justin Timberlake och Timbaland. Dansremixer av Bob Sinclar, Junkie XL, Tracy Young och Peter Save finns nu tillgängliga på en ny singel.

Det har nu gått fyra år sedan Alanis Morissette släppte sitt senaste studioalbum, men i vår är det dags igen för den uttrycksfulla sångerskan. Guy Sigsworth har producerat och delvis komponerat Flavours Of Entanglement varifrån den dynamiska Underneath är första singel.

Kate Ryan har haft stor framgång de senaste åren med sina olika singlar, senast ut var Voyage Voyage som spelats flitigt här i Sverige. Ryan tar sig återigen en 80-talslåt på sin nya singel, Ella Elle L'a, som France Gall hade en jättehit med tidigare.

Originalet: http://www.youtube.com/watch?v=bQkB-WWzsbg
Alizee's version: http://www.youtube.com/watch?v=Ik5Nh94v7EQ

Scooter är tillbaka med nytt material på albumet Jumping All Over The World. Med fjorton miljoner sålda exemplar och stor framgång i världen finns ingen större anledning att ändra på sitt vinnande recept, singeln I'm Lonely, är en låt så typisk för Scooter.

Trevlig helg / Joel

RSS 2.0
Besökstoppen